Besplatna dostava iznad 55 eura!

Shadowhey Isolate + Clear Isolate GRATIS!

Najniža cijena: 98,89 
Snižena cijena: 72,99 

Premium izolat s potpisom bodybuilding legende Dorian Yatesa uz gratis Clear Isolate!

26 g čistog izolata proteina po mjerici!

Brza probavljivost!

0 grama šećera!

Odlični okusi!

SKU: N/A Kategorije: , , , Oznaka:

Dorian Yates Nutrition

Dorian Yates nutrition – riječ je o premium dodacima prehrani s potpisom legendarnog bodybuildera Doriana Yatesa sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, apsolutnog vladara devedesetih godina sa čak 6 osvojenih naslovna Mr. Olympie!

Svi smo upoznati s Dorianovom predanošću prema bodybuildingu i njegovim uspjesima u bodybuildingu, no ne manjka mu predanosti i uspjeha i sa dodacima prehrane!

Dorian Yates Shadowhey Isolate – sadrži samo čisti, poprečno filtrirani izolat proteina sirutke za iznimnu bioraspoloživost aminokiselina za izgradnju mišića. Proizveden je mikrofiltracijom u više stupnjeva unakrsnog protoka, što omogućuje dobivanje najboljih frakcija proteina, a istovremeno poboljšava njihovu bioraspoloživost.

Svaka mjerica sadrži 26 grama najkvalitetnijeg, brzodjelujućeg izolata proteina sirutke i 0 grama ŠEĆERA  te 1 g MASTI po obroku, što sportašima olakšava pridržavanje strogih dijeta koje imaju ciljani broj kalorija.

Shadowhey Isolate  savršen je za konzumaciju nakon treninga kada vam je potreban brzi izvor proteina ujutro ili između obroka. Njegov visoko bioraspoloživi izvor aminokiselina ubrzava sintezu proteina, što dovodi do povećanja mišićne mase i poboljšanog oporavka od napornog treninga visokog intenziteta.

Izolat sirutke ima najveću količinu proteina po obroku među koncentratom i hidrolizatom. Smatra se da izolat sirutke ne sadrži laktozu, ugljikohidrate i masti, što ga čini savršenim izborom za ljude koji žele dodati čistu mišićnu masu. Iznova i iznova, studije su pokazale da je suplementacija proteinom sirutke dovela do poboljšanja u izgradnji čiste mišićne mase i oporavku. Važnost proteina sirutke za tjelesno aktivne ljude ne može se podcijeniti.

Sadrži Vanilla Crystal – ekstrakt vanilije, koji sadrži veliki broj prirodnih antioksidansa koji mogu pomoći u borbi protiv infekcija i bakterija.

Što kaže Dorian Yates o Shadowhey Isolate?

“ Izolat sirutke je izvor visokokvalitetnih, brzo probavljivih proteina u svom najčišćem obliku za bodybuildere. Shadow Whey Isolate je upravo ono što biste očekivali: mikrofiltriran izvor izolata sirutke, s minimalnom masnoćom i bez šećera. Ako tražite najkvalitetniji izolat sirutke, Shadowhey je vaš odgovor. ”

Sastav

Upotreba

Upotreba:

1 mjericu pomiješati s 250 ml vode ili mlijeka 1-2 puta dnevno, najbolje ujutro i/ili nakon treninga.

Upozorenja:

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo koji od suplemenata. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite. Čuvati izvan dohvata male djece.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Shadowhey Isolate + Clear Isolate GRATIS!”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0