Besplatna dostava iznad 55 eura!

HIT BCAA 10:1:1 400 g

33,50 

HIT BCAA 10:1:1 jedinstvena je formula koja sadrži masivnih 12 g aminokiselina po serviranju, osmišljenih da minimaliziraju razgradnju tkiva tijekom treninga.

SKU: N/A Kategorije: , ,

Snažni sastojci HIT BCAA omogućuju vam da spriječite katabolizam tijekom treninga. Uključivanjem citrulin malata i beta-alanina u značajnim dozama, poboljšava izdržljivost i produljuje intenzitet, omogućujući vam povećanje broja ponavljanja pri svakom dizanju.

Svaki unos BCAA rezultira povećanjem mišićne pumpe, eksplozivnim dobicima snage i snažnim mišićnim kontrakcijama, sve do zadnjeg ponavljanja vašeg treninga.

Nadalje, 10 grama L-leucina po porciji omogućuje vam da potaknete svoje treninge i spriječite pretjeranu razgradnju ove vitalne aminokiseline. HIT BCAA preporučuje se fizički aktivnim osobama i sportašima koji treniraju snagu i znaju da se naporan rad isplati.

KLJUČNE PREDNOSTI: 12000 mg BCAA za daljnji rast mišića i učinkovitost vježbanja, 3000 mg citrulin malata za eksplozivno pumpanje mišića i poboljšanu izvedbu, 2000 mg beta-alanina za produljenu izdržljivost mišića, bez kofeina i šećera.

Što kaže Dorian Yates o HIT BCAA 10:1:1?

Moja HIT BCAA 10:1:1 formula je bez premca kao dodatak aminokiselinama tijekom treninga — ne postoji nijedan drugi proizvod koji isporučuje nevjerojatnih 12 grama aminokiselina razgranatog lanca izravno u vaša iscrpljena tkiva tijekom treninga. Rezultat je da možete održati svoj intenzitet do zadnjeg ponavljanja u teretani. Međutim, želio sam pojačati formulu i više je prilagoditi učinku. Uz uključivanje beta-alanina, citrulin malata i L-tirozina, također ste u mogućnosti održati svoj maksimalni napor u svakoj seriji i probiti PR – što je ključno za dugoročnu prilagodbu mišića.

L-leucin je esencijalna aminokiselina, koja se obično nalazi u određenim namirnicama kao što su jaja, riba i piletina. L-leucin igra ključnu ulogu u sintezi proteina i poboljšanju oporavka između serija. Također povećava proizvodnju hormona rasta, dok također pomaže u povećanju razine fizičke izdržljivosti.

L-izoleucin je esencijalna aminokiselina koja djeluje kao katalizator za sintezu proteina. Može potaknuti anaboličke procese u cijelom tijelu, pomažući u razvoju specifičnih hormona poput hormona rasta ili testosterona.

L-valin je esencijalna aminokiselina koja djeluje kao rezerva goriva za ljudske stanice. Nedostatak L-valina u vašoj prehrani dovodi do deficita rasta mišićnog tkiva, čak i nakon treninga.

Citrulin malat je neesencijalna aminokiselina. Obično ga nema u svakodnevnoj prehrani ljudi, iako igra vrlo važnu ulogu u mnogim biološkim procesima. Citrulin malat odlučujuće pridonosi optimizaciji krvotoka, što utječe na izvedbu većine tjelesnih funkcija. Kada se proguta, vaše tijelo ga pretvara u L-arginin, a zatim u dušikov oksid. Dušikov oksid jedan je od spojeva koji šire krvne žile tijekom vježbanja, čime se poboljšava protok krvi. Poboljšan protok krvi znači da više kisika i potrebnih hranjivih tvari dolazi do mišića.

Beta-alanin je beta-aminokiselina koja se nalazi u vitaminu B5. Pokazalo se da beta-alanin značajno povećava karnozin u mišićima. Razvijanjem veće razine karnozina, mišićno tkivo je zaštićeno od oksidacije. Stoga beta-alanin povećava izvedbu produžujući izdržljivost mišića.

L-tirozin je aminokiselina koja snižava razinu stresa, tako da se možete usredotočiti na svoju rutinu treninga. L-Tirozin će povisiti razinu dopamina i adrenalina tako da ćete biti odlučniji držati se svoje dijete i fokusiraniji tijekom vježbanja.

Nutritivne informacije

Upotreba

Upotreba:

Pomiješajte 2 mjerice praha (20 g) s 500-600 ml vode.

Upozorenje:

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Čuvati izvan dohvata male djece. Nije za osobe mlađe od 18 godina. Posavjetujte se s liječnikom prije korištenja ovog proizvoda ako imate ili imate obiteljsku povijest bolesti srca, bolesti štitnjače, bolesti jetre, bolesti bubrega, dijabetesa, visokog krvnog tlaka, ponavljajućih glavobolja, depresija ili druga psihijatrijska stanja, glaukom, poteškoće s mokrenjem, povećanje prostate, poremećaj napadaja. Ako koristite inhibitor monoaminooksidaze (MAOI), antidepresive ili bilo koji drugi lijek, dodatak prehrani, lijek na recept ili lijek bez recepta, posavjetujte se s liječnikom. Prestanite koristiti dva tjedna prije operacije. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite. Sadrži kofein. Ne koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima koji sadrže kofein. Ne koristite ako ste alergični na neki od spojeva u dodatku. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku i dobro uravnoteženu prehranu. Beta-alanin može uzrokovati bezopasan, privremeni osjećaj bockanja na koži kod nekih pojedinaca. Ne konzumirajte proizvod s alkoholom.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HIT BCAA 10:1:1 400 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0