Besplatna dostava iznad 55 eura!

Melatonin Forte Allnutrition 120 tableta

13,50 

Najisplativiji melatonin s čak 120 tableta po 4 mg! Melatonin Forte značajno ubrzava vrijeme potrebno za uspavljivanje zbog dodatka šafrana uz melatonin.

3 na zalihi

Melatonin Forte kreiran je za ljude koji nemaju problema samo sa svakodnevnim uspavljivanjem, već i sa samom kvalitetom sna.

Obaveze i stres znaju remetiti mir i san.

Melatonin , poznat kao “hormon sna”, proizvodi se uglavnom noću, zbog čega je ova komponenta odgovorna za regulaciju normalnog ritma budnosti i spavanja kod ljudi. Nažalost, treba naglasiti da razina melatonina opada s godinama, stoga vrijedi voditi računa o njegovoj pravilnoj nadoknadi.

Prava količina melatonina u tijelu utječe ne samo na psihičku udobnost neposredno prije spavanja, pomaže u smirivanju i opuštanju, već također utječe na pravilan imunitet tijela i ima antioksidativna svojstva.

Dodani ekstrakt šafrana  ubrzava opuštanje organizma i pomaže u održavanju pozitivnog raspoloženja! Također, pomaže u borbi s trenucima slabosti, blagim depresivnim stanjima, i što je najvažnije – smanjuje osjećaj stresa koji se tijekom dana stvara mnoštvom aktivnosti i obveza.

Kombinacija melatonina i šafrana jamči smirenost i osjećaj opuštenosti neposredno prije spavanja.

Nutritivne informacije

Sastav: ekstrakt izdanaka šafrana crocus sativus, sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza, škrob, melatonin, sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid.

Sastav po serviranju (1/4 tablete): ekstrakt šafrana 7 mg od čega krocin 0,35 mg, melatonin 1 mg.

Upotreba

Upotreba:

konzumirajte 1/4 tablete 30 minuta prije spavanja uz čašu vode.

Upozorenje:

Nemojte prekoračiti 1 porciju dnevno. Dodatak prehrani. Proizvod je namijenjen osobama starijim od 18 godina. Ne konzumirajte ako ste alergični na bilo koji sastojak. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Proizvod može sadržavati derivate: žitarica koje sadrže gluten, mlijeka, soje, jaja . Nakon upotrebe uvijek zatvorite ambalažu.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Melatonin Forte Allnutrition 120 tableta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0