Besplatna dostava iznad 55 eura!

CLA DY Nutrition 90 kapsula

11,99 

CLA – jedan od najpopularnijih dodataka prehrani namijenjen mršavljenju!

1 na zalihi

Konjugirana linolna kiselina (CLA) je modificirani oblik Omega-6 masne kiseline, linolne kiseline.

Pojam CLA odnosi se na mješavinu masnih kiselina koje imaju opću strukturu linolne kiseline.

CLA se prirodno nalazi u prehrani, isto kao i linolna kiselina, ali to dvoje ne treba smatrati istom stvari. Linoleinska kiselina neophodna je za normalan rast i razvoj čovjeka i bitno je da je unosimo prehranom.

CLA je postala vrlo popularna u području mršavljenja, dapače, jedan je od najpopularnijih dodataka prehrani za mršavljenje na svijetu.

Razlog njegove popularnosti je njegova očita sposobnost da djeluje na specifični receptor poznat kao Peroxisome Proliferator-Activated Receptor (PPAR). PPAR je obitelj molekularnih signalnih receptora povezanih sa sagorijevanjem masti. Također se smatra da je CLA uključena u signalizaciju steroida, metabolizam glukoze i lipida, kao i modulaciju upale.

CLA Doriana Yatesa podvrgava se strogim analizama kako bi se osiguralo da je optimalne kvalitete. Koristimo plinsku kromatografiju visoke rezolucije metilnih estera za procjenu sastava masnih kiselina (kao postotak) i ukupnog sadržaja CLA (postotak) kako bismo osigurali podudarnost kapsule i naljepnice. Naš CLA ima optimalnih 80% aktivnih izomera etilnog estera i dolazi s iznimnom kvalitetom mekog gela zahvaljujući našim učinkovitim i ekološki kontroliranim postrojenjima.

Postoji ogromna količina empirijskih dokaza koji podržavaju korištenje CLA kao pomoćnog sredstva za mršavljenje. Ovi pojedinačni računi učvrstili su CLA kao glavni dodatak prehrani za regulaciju težine i zdravlje.

CLA Doriana Yatesa ekstrahira se iz biljaka šafranike, isporučujući 1000 mg CLA po kapsuli. Ovih 1000 mg CLA osigurat će kliničku dozu od 500 mg izomera c9,t11 i 500 mg izomera c10,t12. Takozvani izomeri c9,t11 i c10,t12 određuju sastav CLA i, budući da su učinci CLA na tijelo specifični za izomer, također diktiraju dobrobiti koje CLA pruža. Smatra se da su izomeri c9,t11-CLA i t10,c12-CLA najjače antiadipogeni izomeri, što znači da mogu smanjiti stvaranje masnih stanica.

Nutritivne informacije

Sastav po kapsuli: CLA 1000 mg.

Upotreba

Upotreba:

konzumirati 1 kapsulu dnevno uz čašu vode.

Napomena: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CLA DY Nutrition 90 kapsula”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0