Besplatna dostava iznad 55 eura!

Game Changer Mass Gainer Dorian Yates 3000 g

Najniža cijena: 39,99 
Snižena cijena: 39,99 

 Premium mass gainer s potpisom bodybuilding legende Dorian Yatesa.

Kada je u pitanju izgradnja mišića, često vam je potreban prikladan izvor kvalitetnih hranjivih tvari koje će te pronaći u Game Changer Gaineru.

SKU: N/A Kategorija: Oznake , , , ,

Izgradnja kvalitetne mišićne mase bez kvalitetnih kalorija je gotovo nemoguće i mukotrpno  – zato je stvoren Game Changer Gainer koji olakšava dobivanje kvalitetne mišićne mase!

Dorian Yates Nutrition

Dorian Yates nutrition – riječ je o premium dodacima prehrani s potpisom legendarnog bodybuildera Doriana Yatesa sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, apsolutnog vladara devedesetih godina sa čak 6 osvojenih naslovna Mr. Olympie!

Svi smo upoznati s Dorianovom predanošću prema bodybuildingu i njegovim uspjesima u bodybuildingu, no ne manjka mu predanosti i uspjeha i sa dodacima prehrane!

Game Changer je mješavina proteina, ugljikohidrata, minimalne količine masti, ključnog kreatina i esencijalnih nutrijenata osmišljena kako bi zadovoljila potrebu za dodatnim kvalitetnim kalorijama trenera koji je gladan mase.

 

Također. sadrži izvrsne izvore proteina sirutke i esencijalnih vitamina i minerala, što dovodi do stalnog curenja aminokiselina i hranjivih tvari u krvotok za kontinuirani oporavak i popravak mišića. Dodali smo prikladan izvor kalorija za sportaše koji žele poboljšati svoj mišićni razvoj. U kombinaciji s ključnim kreatinom i složenim izvorima ugljikohidrata, formula pomaže u isporuci kvalitetnog izvora hranjivih tvari za održavanje energije i performansi u teretani, uz povećanje ukupnog dnevnog unosa kalorija.

 

Game Changer Mass Gainer je doslovno, formula koja mijenja igru ​​koju je industrija suplemenata čekala. Dodajte ga u svoj stog i budite sigurni da ćete imati najprikladniji, najkvalitetniji izvor kalorija na dohvat ruke kako biste upotpunili svoju svakodnevnu prehranu.

 

Dorian Yates o Game Changer Mass Gaineru:

“ Nakon godina kada sam viđao kako ljudi previše kompliciraju prehranu, odlučio sam da je vrijeme da se uključim i preuzmem kontrolu nad situacijom. Čujte, izgradnja mišića znači osiguravanje viška kalorija za kompenzaciju sloma mišića koji se događa tijekom treninga – ovo je očito. Ono što nije bilo – do sada – je formula koja pruža prikladan izvor kvalitetnih hranjivih tvari za prisiljavanje mišićnog tkiva da se prilagodi podražaju. Moj proizvod to mijenja: to je robusna mješavina proteina, vitamina, minerala, kreatina, u kombinaciji sa složenim ugljikohidratima i minimalnim udjelom masti. Ojačali smo ga kako bismo poboljšali oporavak mišića i potaknuli rast tkiva. U Game Changer Mass nema punila, što znači da sve kalorije doprinose izgradnji nemasnog mišićnog tkiva.”

Kvalitetni sastojci dodani u Game Changer Mass Gainer:

-Whey protein, kreatin monohidrat, glutamin, BCAA, l-arginin, kalcij, l-lizin,

-Citrulin malat, l-metionin, vitamin C, kompleks vitamina B, vitamin D3, magnezij, cink,

-L-karnitin, ALA, tribulus, CLA i još mnogo drugih.

Nutritivne informacije

SADRŽAJ NA 100g PROIZVODA PO 150g (serviranje/2 mjerice) RI% (Po serviranju)
energija 1695KJ / 399kcal 2542KJ / 599kcal 6%
Mast 1,7 g 2,6 g 4%
od kojih zasićena 1 g 1,5 g 8%
Ugljikohidrati 64 g 96 g 37%
od kojih šećeri 6,6 g 9,9 g 11%
Protein 32 g 48 g 96%
Sol 0,02g 0,03g 1%

*RI: Referentni unos za prosječnu odraslu osobu (8400 KJ / 2000 kcal).

Upotreba

Upotreba:

Pomiješati 2 mjerice (150 g) s 400 ml hladne vode ili mlijeka smanjenje masnoće, najbolje nakon treninga (na dane odmora između obroka)

Upozorenja:

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo koji od suplemenata. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite. Čuvati izvan dohvata male djece.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Game Changer Mass Gainer Dorian Yates 3000 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0