Besplatna dostava iznad 55 eura!

Allnutrition Tribulus TEST BOOSTER 100 tableta

10,99 

TRIBULUS je profesionalna formula za testosteron koja sadrži ultra koncentrirani ekstrakt Tribulusa, standardiziran za 60% udjela bioaktivnih saponina. Tribulus osigurava prirodne, biljne tvari koje podržavaju proizvodnju testosterona – hormona koji nadzire anaboličke procese u tijelu i regulira spolni nagon. Pozitivno utječe na izgradnju mišićne mase, brzinu sagorijevanja masti i učinkovitost regeneracije nakon vježbanja kod sportaša i tjelesno aktivnih osoba.

SKU: 5902837736105 Kategorija: Oznake: ,

3 na zalihi

TRIBULUS (Tribulus terrestris) biljka je koja se nalazi u područjima Afrike, Azije, Australije te južne i srednje Europe. Ova biljka se koristi u tradicionalnoj kineskoj i indijskoj medicini kao tonik. Aktivni faktor prvenstveno je protodioscin (saponin). Pokazano je (studije na izoliranim tkivima) da ova biljka pojačava erekciju i djeluje kao afrodizijak kod nekih vrsta životinja. Mehanizam djelovanja nije u potpunosti shvaćen. Pretpostavlja se da protodioscin izaziva oslobađanje dušikovog oksida u kavernoznim tijelima penisa i povećava razinu testosterona, dihidrotestosterona i dehidroepiandrosterona u krvi.

TRIBULUS je proizvod namijenjen muškarcima čiji je zadatak povećati prirodnu razinu testosterona koji utječe na izgradnju mišićne mase, brzinu sagorijevanja masti, ali i povećati izdržljivost i spolni potencijal.

  • POVEĆAVA ZADRŽAVANJE DUŠIKA
  • POTIČE SINTEZU PROTEINA
  • SMANJUJE KONCENTRACIJU TRIGLICERIDA I KOLESTEROLA
  • SMANJUJE OSJEĆAJ UMORA
  • POBOLJŠAVA PROTOK KRVI U MIŠIĆIMA
  • PRIRODNO PODIŽE RAZINU ANABOLIČKIH

Nutritivne informacije

Nutritivna vrijednost: 1 kapsula/tableta 1 kapsula/tableta (1 serviranje)
Ekstrakt ploda Tribulus terrestris 334 mg 334 mg
– uključujući 60% saponina 200 mg 200 mg

Sastojci: 100% ekstrakt Tribulus Terrestris (60% saponina), sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid; kapsula (voda, goveđa želatina, boja: titanijev dioksid).

Upotreba

Upotreba:

Jedno serviranje dnevno (1 kapsula). Najbolje ga je konzumirati ujutro ili navečer.

Upozorenje: Proizvod se ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu, namijenjen je prvenstveno vježbanju osoba. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Pažnja! Nakon upotrebe uvijek zatvorite ambalažu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male djece.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Allnutrition Tribulus TEST BOOSTER 100 tableta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0