Besplatna dostava iznad 55 eura!

Tribulus 1000 mg Hiro Lab 100 tableta

19,99 

Povećajte energiju, poboljšajte libido i izgradite snažne odnose. 1000 mg ekstrakta Tribulus po tableti, 90% saponina.

1 na zalihi

Snažan ekstrakt Tribulus terrestris – 1000 mg po tableti.

Standardizirano da sadrži čak 90% steroidnih saponina.

Prirodno povećava razinu testosterona.

Dodaje energiju i utječe na vaše blagostanje.

Pomaže povećati razinu libida.

Svaka tableta solidna je doza od 1000 mg ekstrakta Tribulusa, standardiziranog na impresivnih 90% saponina, što osigurava njegovu visoku učinkovitost.

Ovaj dodatak prehrani osmišljen je kako bi vam pomogao u postizanju sportskih, profesionalnih i osobnih ciljeva.

Prirodno povećava razinu testosterona, što povećava snagu i koncentraciju, kao i poboljšava dobrobit.

Za Tribulus terrestris se obično tvrdi da ima svojstva afrodizijaka. Doista postoje neki dokazi da može poboljšati seksualnu želju, povećati seksualno zadovoljstvo i smanjiti simptome erektilne disfunkcije (ED) kod muškaraca i povećati libido kod žena. Čini se da su ti učinci najizraženiji kod ljudi koji imaju neki oblik seksualne disfunkcije.

Mehanizam kojim Tribulus terrestris poboljšava erektilnu funkciju može uključivati ​​poboljšanje opuštanja glatkog mišićnog tkiva penisa. Povećani intrakavernozni tlak i povećani protok krvi kroz penis. Čini se da ti učinci ovise o većem oslobađanju dušikovog oksida (NO) iz endotela krvnih žila. Tribulus terrestris i njegovi ekstrakti također mogu imati antioksidativna i protuupalna svojstva in vitro. Hvata vodikov peroksid i slobodne radikale superoksida i povećava aktivnost antioksidativnog enzima superoksid dismutaze. Nadalje, može inhibirati proizvodnju upalnih citokina, uključujući TNF-𝛼, IL-6 i IL-10.

https://examine.com/supplements/tribulus-terrestris/

Nutritivne informacije

Sastav: Standardizirani ekstrakt ploda Tribulus terrestris (Tribulus terrestris L.) 10:1 koji sadrži 90% saponina, sredstvo za povećanje volumena – celuloza, sredstvo za povećanje volumena – acetilirani škrob, sredstvo protiv zgrudnjavanja – talk.

Sastav po tableti: Standardizirani ekstrakt voća Tribulus (Tribulus terrestris L.) 10:1 koji sadrži 90% saponina 1111 mg –  uključujući saponine 1000 mg.

Upotreba

Upotreba:

Uzimajte 1/5 tablete dnevno uz čašu vode.

Upozorenje: Zbog sadržaja Tribulus terrestris proizvod se ne smije konzumirati ako uzimate lijekove za hipertenziju ili dijabetes. Ne koristiti kod djece, trudnica i dojilja. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne zaboravite da samo zdrav način života i uravnotežena prehrana osiguravaju pravilno funkcioniranje tijela i održavanje dobre kondicije. Nemojte prekoračiti preporučene porcije za konzumaciju tijekom dana. Proizvod ne smiju koristiti osobe alergične na neki od njegovih sastojaka. Ne preporučuje se korištenje trudnicama i dojiljama. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati izvan dohvata male djece, na suhom i hladnom mjestu, u dobro zatvorenim spremnicima na temperaturi od 5-25°C. Čuvati od izravne topline, vlage i sunčeve svjetlosti. Ne čuvati dulje od 6 mjeseci nakon otvaranja. Najbolje je konzumirati prije kraja: datum i broj serije proizvodnje nalaze se sa strane/dna pakiranja.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tribulus 1000 mg Hiro Lab 100 tableta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0