Casein u svom prirodnom stanju ima micelarnu strukturu, poseban kemijski sastav koji proizlazi iz njegove fosforilirane prirode.
Kazeinska sirovina koja se koristi u HSN-u je 100% micelarni kazein , nije bio podvrgnut agresivnim tretmanima koji utječu na njegovu kemijsku strukturu ‘nativnog fosfokazeinata’.
Digezyme™ je enzimski kompleks koji sadrži: Proteaze (Proteinski enzimi), Laktaze (enzimi za laktozu), Celulaza (Enzimi za celulozu), lipaza (lipidni enzimi), Amilaza (Enzimi za škrobove i proizvode od škroba).
Dobiva se metodama fermentacije, a ne iz životinjskih izvora kao mnogi drugi enzimi.
EvoCasein 2.o ima izrazitu kremastu teksturu te odličan okus.
Sastav na 100 g proizvoda: Energetska vrijednost 1582kJ/373kcal, masti 1,5 g od kojih zasićena 1 g, ugljikohidrati 3,2 g od kojih šećeri 2,9 g, bjelančevine 87 g, sol 0,59 g, Enzimski kompleks za hranu (DigeZyme®) 533,2 mg (Alfa-amilaza 12797.5U, Proteaza 3199.3U, Beta-D-galaktozidaza (laktaza) 2132.9U, Lipaza 533.2U, Celulaza 106.6U).
Sastav: Micelarni kazein ( mlijeko ), aroma, zgušnjivači (ksantanska guma), kompleks enzima za hranu [alfa-amilaza, proteaza, beta-D-galaktozidaza (laktaza), lipaza, celulaza], natrijev klorid, zaslađivač (sukraloza), prirodna aroma.
Upotreba: Pomiješajte 1-2 mjerice od 70ml (cca. 30-60g) sa 250-500ml obranog mlijeka ili vode.
Upozorenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ekvivalencije količine mjerice/proizvoda (grami ili miligrami) su indikativne jer gustoća proizvoda u prahu može varirati od okusa do serije. Preporučamo korištenje kuhinjske vage u slučajevima kada je potrebno precizno doziranje. DigeZyme® je zaštitni znak Sabinsa Corporation / Sabinsa Europe GmbH.
        

		
		
		
		
Recenzije
Još nema recenzija.