Besplatna dostava iznad 55 eura!

EAA Genius Nutrition zelena jabuka 400 g

28,99 

Osigurava vašem tijelu 9 esencijalnih aminokiselina koje tijelo ne može sintetizirati prirodno.

2 na zalihi

EAA CORE iz Genius Nutritiona osigurava vašem tijelu 9 esencijalnih aminokiselina koje tijelo ne može sintetizirati prirodno.

Esencijalne aminokiseline su aminokiseline koje su potrebne tijelu, ali se ne mogu proizvesti prirodnim putem, pa se moraju unositi hranom i dodacima prehrani. Aminokiseline su građevni blokovi proteinskih molekula i stoga su neophodne za svakoga tko želi izgraditi i održati čistu mišićnu masu, kao i za svakoga tko jednostavno želi uživati ​​u optimalnom zdravlju i dobrobiti.

EAA CORE sadrži: histidin, isoleucin, leucin, lizin, fenilalanin, metionin, triptofan, treonin, valin.

Za bodybuilding i atletske svrhe, EAACORE je idealan jer sadrži aminokiseline koje igraju vitalnu ulogu u sintezi proteina, što u osnovi znači da pomažu tijelu da stvori nove mišićne proteine ​​i tkiva za popravak oštećenih nakon vježbanja.

Prisutan je i niz aminokiselina za koje je dokazano da poboljšavaju kognitivnu funkciju i mentalno zdravlje, što znači da jačaju i jačaju zdravlje i snagu mozga, dok istovremeno poboljšavaju mentalno zdravlje korisnika i pomažu u zaštiti od stanja kao što su stres i depresija .

Konačno, tu su i opće dobrobiti za zdravlje i dobrobit zahvaljujući aminokiselinama koje jačaju imunološki sustav i pomažu u povećanju proizvodnje antitijela te pružaju opće dobrobiti za zdravlje i dobrobit za druge glavne organe u tijelu.

Bez umjetnih aroma, umjetnih boja i GMO-a.

Odličan okus i topivost.

 

Nutritivne informacije

Upotreba

Upotreba:

dodajte jednu mjericu u shaker s 300-500 ml hladne vode. Konzumirati prije ili tijekom treninga. Na dane odmora: nakon doručka ili između obroka.

Upozorenje:

Dodaci prehrani namijenjeni su samo zdravim osobama. Nemojte uzimati ako ste trudni ili dojite. Čuvati izvan dohvata djece. Ovaj dodatak prehrani ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Po mogućnosti konzumirati prije datuma navedenog na ambalaži. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “EAA Genius Nutrition zelena jabuka 400 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0