Besplatna dostava iznad 55 eura!

OSJEĆATE UMOR I SLABOST!?

Ako se često osjećate umorno i slabo, ovaj tekst je za vas!

Glavni sastojak povezan s energijom je MAGNEZIJ te će putem raznih procesa utjecati na gore navedene probleme.⚡️

Magnezij kao esencijalan mineral igra ključnu ulogu u mnogim biološkim procesima te utječe na proizvodnju energije na sljedeće načine: 

🔸Proizvodnja ATP-a: Magnezij je neophodan za stvaranje adenozin trifosfata (ATP), molekule koja prenosi energiju unutar stanica. Bez dovoljno magnezija, proizvodnja ATP-a opada, što može dovesti do osjećaja umora i smanjene energije. 

🔸Regulacija šećera u krvi: Magnezij pomaže u regulaciji razine šećera u krvi, što može stabilizirati energiju i spriječiti nagle padove energije povezane s fluktuacijama šećera. 

🔸Podrška živčanom sustavu: Magnezij ima umirujući učinak na živčani sustav, pomažući u smanjenju stresa i anksioznosti, što može indirektno poboljšati razinu energije i mentalnu jasnoću. 

🔸)Prevencija grčeva: Magnezij pomaže u opuštanju mišića i može spriječiti grčeve, što je posebno korisno za ljude koji se bave fizičkom aktivnošću.

U situaciji nedostatka magnezija klik na link i riješite problem u tren oka putem najkvalitetnije suplementacije⬇️

KVALITETNA PONUDA MAGNEZIJA

magnesium-malate
Magnezij malat

Pročitajte i ...

kreatin u kapsulama

RAZBIJANJE MITOVA – je li kreatin loš za bubrege?

RAZBIJANJE MITOVA – je li kreatin loš za bubrege? Danas je na redu razbijanje mitova! Kreatin – jedan od najproučavanijih, najsigurnijih i najjeftinijih dodataka prehrani današnjice, suplement istraživan više i od whey proteina, no i dalje na lošem glasu. Naravno, ovdje je riječ o mitovima i lažnim optužbama na račun

Saznaj više

Važnost sna

Važnost sna Danas je na redu san. Svima je već dobro poznato da je spavanje jedna od najvažnijih funkcija u svakodnevnom životu. Uvelike utječe na naše psihičko i fizičko zdravlje i to i na pozitivan i negativan način, ovisno o kvaliteti i trajanju sna. Melatonin, poznat kao “hormon spavanja”, sastavni

Saznaj više

Glutamin – poznata aminokiselina

Glutamin – poznata aminokiselina Glutamin – poznata aminokiselina I majmuni na grani znaju da je glutamin aminokiselina i da se najčešće koristi za oporavak nakon napornih treninga, no mali broj pojedinaca zna da je glutamin puno više od toga.  Glutamin je neesencijalna aminokiselina što znači da ga naš organizam može

Saznaj više
Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0