Besplatna dostava iznad 55 eura!

Citrulin Allnutrition limun 200 g

10,99 

Širenje krvnih žila uz Allnutrition Citrulin s odličnim okusom limuna!

1 na zalihi

ALLNUTRITION CITRULIN je kombinacija aminokiseline L-citrulina i malata (jabučne kiseline). Korištenje dodatka podržava učinkovit trening i namijenjen je svima koji vode aktivan stil života.

U studiji koja je ispitivala učinke citrulin malata na proizvodnju aerobne energije u mišićima koji vježbaju, utvrđeno je da konzumacija mješavine daje sljedeće prednosti: – značajno smanjenje osjećaja umora, – povećanje stope proizvodnje oksidativnog ATP-a tijekom vježbanja, – povećanje stope regeneracije fosfokreatina nakon vježbanja, što ukazuje na povećanu ulogu oksidativne sinteze ATP-a u proizvodnji energije. Ovi rezultati upućuju na to da citrulin malat podupire proces proizvodnje aerobne energije u ljudskim mišićima koji rade, istovremeno promičući učinkovitost treninga.

ATP ili adenozin trifosfat je važan kemijski spoj koji ima ključnu ulogu kao prijenosnik energije unutar stanica. To je jedna od temeljnih energetskih jedinica koju organizmi koriste za prijenos i skladištenje energije.

CITRULLINE posebno preporučujemo osobama koje se bave vježbama posebno visokog intenziteta, poput dizanja utega i sprinta. Citrulin malat se može koristiti zajedno s taurinom za postizanje izvrsnih rezultata.

Sastav

Sastav: Nutritivna vrijednost: 6 g (1 mjerica) Citrulin malat 5 g – uključujući citrulin 2,8 g.

Sastojci: citrulin malat , maltodekstrin, regulator kiselosti: natrijev bikarbonat, aroma, sladila: acesulfam k i sukraloza.

Upotreba

Upotreba:

Otopite jednu porciju od 6 g (1 mjericu) u 250 ml vode i konzumirajte prije treninga.

Napomena: Nemojte prekoračiti 1 porciju dnevno. Proizvod može sadržavati derivate: žitarica koje sadrže gluten, soje, mlijeka.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Citrulin Allnutrition limun 200 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0