Besplatna dostava iznad 55 eura!

L-Triptofan SFD 180 tableta

10,99 

SFD L-Triptofan tablete, praktičan način za precizno doziranje ove vrijedne aminokiseline

3 na zalihi

L-triptofan je organski kemijski spoj iz skupine aminokiselina koji se prirodno pojavljuje u hrani. To je egzogena tvar, tj. nemoguće ju je tijelo proizvesti samostalno.

Osiguravanjem pravilnog unosa l-triptofana možete podržati mnoge važne funkcije u tijelu.

Najbogatiji izvori triptofana su bjelanjak, spirulina, sušeni bakalar i soja. U ostalim namirnicama količine triptofana su ograničene. Opskrba tijela odgovarajućim količinama triptofana ključna je za podršku proizvodnji drugih spojeva važnih za njegovo pravilno funkcioniranje, poput melatonina, serotonina i triptamina.

L-TRIPTOFAN jamstvo je koncentriranog djelovanja. Dodatak je bez nepotrebnih punila ili umjetnih dodataka. Zahvaljujući tome, osigurava neprekinutu dozu vrijedne aminokiseline, omogućujući vam da se usredotočite na njezine prirodne dobrobiti.

Sastav

Nutritivna vrijednost: 1 kapsula/tableta L-triptofan 300 mg.

Sastojci: l-triptofan , sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza, regulator kiselosti: kalcijev fosfat, sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina.

Alergeni: proizvod može sadržavati žitarice koje sadrže gluten, mlijeko, soju, jaja, celer, senf i srodne proizvode.

Upotreba

Upotreba:

Uzmite 1 tabletu dnevno s puno vode, najbolje prije spavanja. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu (1 tableta).

Upozorenje: Dodatak prehrani. Proizvod je namijenjen osobama starijim od 18 godina. Ne konzumirati ako ste alergični (preosjetljivi) na bilo koji sastojak. Proizvod nije namijenjen trudnicama i dojiljama, osobama koje uzimaju bilo kakve lijekove ili imaju zatajenje bubrega. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nakon upotrebe uvijek zatvorite ambalažu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male djece.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “L-Triptofan SFD 180 tableta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0