Besplatna dostava iznad 55 eura!

Allnutrition Bundle

Najniža cijena: 78,97 
Snižena cijena: 59,00 

Allnutrition Bundle sadrži: Whey 2,27 kg, kreatin monohidrat 500 g bez okusa te shaker!

Besplatna dostava!

SKU: N/A Kategorije: , , , Oznaka:

Svima dobro poznati visokokvalitetni whey protein! Bogat aminokiselinski profil, instant topljivost bez grudica te odlični okusi!

Kao i svima dobro poznati Allnutrition kreatin monohidrat bez okusa!

Ovaj visokokvalitetni Whey protein karakterizira odličan aminokiselinski profil, odlična topljivost te vrhunski okusi!

Vodeći intenzivan način života, povećava se potreba za proteinima u prehrani. Whey protein savršeno nadopunjuje njegove nedostatke, a istovremeno podupire rast i održavanje mišićne mase.

Također, karakterizira visoka razina aminokiselina, dobra apsorpcija i visoka biološka vrijednost (BV 104) – što ukazuje na visoku kvalitetu proteinskog dodatka.

Protein je građevni blok mišića, a aminokiseline koje sadrži neophodne su za proces sinteze mišićnog proteina. Kada tijelo dobije pravu količinu ovog gradivnog materijala, ono osigurava sirovine potrebne za popravak i regeneraciju mišića nakon treninga, što dovodi do njihovog rasta.

Konzumacija Whey proteina nakon treninga može pomoći skratiti vrijeme regeneracije mišića i smanjiti osjećaj umora nakon intenzivnog fizičkog vježbanja. To povoljno utječe na sportsku izvedbu.

Protein sirutke jedan je od dva visokokvalitetna proteina dobivena iz kravljeg mlijeka (kazein je drugi). Njegova visoka probavljivost, brza apsorpcija i dobro istražene prednosti za povećanje mišićne mase i kardiometaboličko zdravlje čine ga popularnim proteinskim dodatkom među sportašima i starijim osobama.

Protein sirutke odupire koagulaciji u želucu i brzo prelazi u crijeva (barem u usporedbi s kazeinom i drugim proteinima). Leucin naglo raste u krvi otprilike 40-60 minuta nakon uzimanja proteina sirutke, što je brže od onoga uočenog za druge izvore proteina (npr. tuna, puretina i jaja). Kao takva, sirutka brzo stimulira sintezu mišićnih proteina.

https://examine.com/supplements/whey-protein/

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Allnutrition Bundle”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0