Besplatna dostava iznad 55 eura!

Zeleni čaj Genius Nutrition 60 kapsula

10,99 

Zeleni čaj se već više od 5000 godina smatra ljekovitom biljkom zahvaljujući mnogim vrijednim sastojcima.

Kategorije: , Oznaka:

3 na zalihi

Zeleni čaj jedna je od onih biljaka koje čine mnogo za vaše zdravlje.

Bogat je vitaminima A, B1, B2, B3, C, E i K. U kombinaciji s kalijem, kalcijem, cinkom, željezom, fluorom i fitokemijskim komponentama.

Japanski običaj ispijanja čaja nije izvorni. Došao je iz drevne Kine oko 800. godine nove ere! Naime, već tada je vladalo mišljenje da je čaj medicinski, zdravi napitak.

Biljne tvari u zelenom čaju štite stanice od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Neka istraživanja čak ukazuju na učinke protiv starenja. Njegov kofein djeluje okrepljujuće, a tanini smiruju želudac i crijeva.

Genius Nutrition® obvezuje pažljivo pročišćavanje listova zelenog čaja kako bi sačuvao svaki vrijedan spoj za vas.

Ekstrakt zelenog čaja Genius Nutrition® nudi prikladan način za očuvanje aktivnih sastojaka zelenog čaja u obliku koncentrirane kapsule. A uz svježinu su sačuvani i silni polifenoli. Polifenol EGCG (epigalokatehin galat) smatra se bitnom aktivnom komponentom.

Polifenoli su spojevi u zelenom čaju koji imaju antioksidativni potencijal, odnosno štite stanice od oštećenja, bolesti, a ujedno usporavaju proces starenja.

Spoznaja da zeleni čaj sprječava peroksidaciju lipida (proces uključen u nastanak raznih patoloških stanja) temeljna je kada je riječ o usporavanju ateroskleroze.

Također, zeleni čaj daje arterijama infuziju protiv zgrušavanja i lijepljenja trombocita. Također kontrolira nakupljanje LDL kolesterola na stijenkama arterija.

Nedavno istraživanje koje su proveli znanstvenici iz Američkog centra za alternativnu medicinu potvrdilo je da EGCG izravno utječe na razinu hormona rasta. Sudionici istraživanja koji su pili zeleni čaj 90 dana, odnosno imali su povišenu razinu hormona rasta za 320%.

Sastav

Sastav po kapsuli: ekstrakt zelenog čaja (60% polifenola) 500 mg.

Sastav: ekstrakt zelenog čaja (lišće), mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid, veganska ovojnica kapsule (E1204).

Upotreba

Upotreba:

Konzumirati 1 kapsulu dnevno uz veliku čašu vode.

Napomena: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zeleni čaj Genius Nutrition 60 kapsula”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0