Besplatna dostava iznad 55 eura!

7Nutrition Crunch Protein Bar 77 g

Najniža cijena: 2,65 
Snižena cijena: 1,99 

7NUTRITION SEVEN PROTEIN BAR je ukusan međuobrok stvoren za one koji vode aktivan stil života i brinu o zdravoj prehrani.

SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

Osmišljen je kako bi tijelu pružio esencijalne hranjive tvari u lako probavljivom obliku, osobito nakon intenzivnog fizičkog vježbanja ili kao dodatak svakodnevnoj prehrani. Ova ukusna pločica ima visok udio proteina, što je čini izvrsnim izborom za osobe koje žele povećati unos ovog makronutrijenta, bez obzira treniraju li u teretani, bave se sportovima izdržljivosti ili jednostavno brinu o svom zdravlju i fizičkoj kondiciji. Protein je neophodan za obnovu i regeneraciju mišića nakon treninga, što se prevodi u bolju fizičku izvedbu i brži razvoj mišićne mase.

24 g proteina po čokoladici!

Nutritivne informacije

NUTRITIVNE INFORMACIJE po čokoladici od 77g: (Mogu varirati do 2% ovisno o okusu) Energija: 290kcal/1215kJ Proteini: 23g do 24g Masti: 12g od kojih zasićene 5,9g Ugljikohidrati: 23g od kojih polioli 13g od kojih šećeri 3g Vlakna 7g Sol:0,5g (slana karamela 0,9g)

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “7Nutrition Crunch Protein Bar 77 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0