Besplatna dostava iznad 55 eura!

Rhodiola Rosea Genius Nutrition 60 kapsula

11,50 

Ako neku biljku treba proglasiti zaštitnicom od stresa, depresije, tjeskobe i umora, onda je to Rhodiola Rosea.

Kategorije: , Oznaka:

2 na zalihi

Rhodiola Rosea preporučuje se svim generacijama – djedovima, bakama, pa čak i unucima i njihovim prezaposlenim roditeljima.

Rhodiola Rosea je klasificirana kao adaptogen zbog svoje sposobnosti da poveća otpornost tijela na fizičke, kemijske i biološke stresore. Istodobno, igra i ulogu u “normalizaciji rada tijela”.

Studije pokazuju da vam Rhodiola može pomoći u upravljanju stresom na uravnoteženiji način, dajući vam olakšanje od kortizola i umora povezanog sa stresom, dok poboljšava koncentraciju.

Rhodiola Rosea dramatično smanjuje razinu stresa, djelujući na vas u isto vrijeme umirujuće i uzbudljivo.

Izražavanje ova dva suprotna učinka u isto vrijeme jedinstveno je svojstvo u svijetu dodataka prehrani.

Rhodiola ublažava vaše negativne osjećaje dajući vam mirno i smireno raspoloženje. Nadalje, potiče moždane misli i kreativne sposobnosti te ih podiže na višu razinu.

Djelovanje Rhodiole prvenstveno proizlazi iz sposobnosti izravnog utjecaja na središnji živčani i kardiovaskularni sustav , odnosno na razinu aktivnosti monoamina i endorfina u mozgu, koji su bitni čimbenici u ublažavanju stresa i boli.

Rhodiola Rosea omogućuje da razine ovih neurotransmitera koji utječu na raspoloženje i energiju ostanu više u mozgu dulje vrijeme jer su enzimi koji ih razgrađuju inhibirani. Također može podržati vaše raspoloženje, održavajući vas optimističnijima i vedrima kada biste obično bili pod stresom, razdražljivi i mrzovoljni.

Kako Rhodiola raste u specifičnim uvjetima i rijetka je, ekolozi su je svrstali u endemske vrste. Često se na tržištu mogu pronaći razni proizvodi niske kvalitete pod imenom Rhodiola Rosea. Stoga Genius Nutrition Rosea dodatak koristi samo visokokvalitetni ekstrakt sibirske ruže definiranog sastava u pogledu glavnih aktivnih komponenti.

Jedna kapsula “Premium Rhodiola – Ultra-concentrated formula” tvrtke Genius Nutrition® sadrži suhe ekstrakte korijena Rhodiole (standardizirane na 3% rosavina i 1% salidrozida). Na taj način smo stvorili čisto prirodni pripravak.

Ako imate PTSP ili ako, iz bilo kojeg razloga, imate visoke razine kortizola, toplo preporučujemo da ga isprobate.

Nutritivne informacije

Upotreba

Upotreba:

1 kapsula s velikom čašom vode.

Upozorenje: Dodaci prehrani namijenjeni su samo zdravim osobama. Nemojte uzimati ako ste trudni ili dojite. Čuvati izvan dohvata djece. Ovaj dodatak prehrani ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Po mogućnosti konzumirati prije datuma navedenog na ambalaži. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rhodiola Rosea Genius Nutrition 60 kapsula”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0