Besplatna dostava iznad 55 eura!

L-glutamin bez okusa HSN 500 g

20,99 

100% l-glutamin bez okusa!

Kategorije: , Oznaka:

2 na zalihi

L-glutamin je najzastupljenija (uvjetno) esencijalna aminokiselina u tijelu. Do 60% sadržaja aminokiselina u mišićnom tkivu čini glutamin.

Ovisno o izvoru i metodama ekstrakcije aminokiseline, neutralni glutamin ima okus koji nije neutralan, već gorak. HSN-ov dodatak prehrani L-glutamin u prahu je bez okusa, zahvaljujući tretmanu fermentacije i filtracije, njegov okus nije pod negativnim utjecajem odsutnosti kiselih tretmana.

Veličina čestica praha L-glutamina je toliko mala da se lako raspršuje u smjesi, lako se homogenizira, izbjegavajući stvaranje grudica i odgađajući njegovo taloženje na dnu.

L-glutamin u prahu ima visoku stopu topljivosti u vodi, mlijeku i soku.

Glutamin je neutralnog, blago kiselkastog i slatkog okusa.

Nutritivne informacije

Sastav po serviranju/5 g: L-glutamin 5000 mg.

Sastav: L-glutamin (proizveden procesom fermentacije).

Upotreba

Upotreba:

Pomiješajte 1 mjericu od 10ml (5 g) s vodom, sokom ili bilo kojim pićem po izboru, popijte jednom dnevno.

Upozorenje: Nakon otvaranja čuvati na hladnom (ispod 25ºC), suhom i tamnom mjestu. Nemojte prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Čuvati izvan dohvata najmanje djece. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu prehranu. Ekvivalencije količine mjerice/proizvoda (grami ili miligrami) su indikativne jer gustoća proizvoda u prahu može varirati od okusa do serije. Preporučamo korištenje kuhinjske vage u slučajevima kada je potrebno precizno doziranje.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “L-glutamin bez okusa HSN 500 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0