Besplatna dostava iznad 55 eura!

The Glutamine DY Nutrition 300 g

19,99 

Najzastupljenija aminokiselina u mišićnom tkivu.

4500 mg glutamine za brži oporavak tkiva te 45 mg beta-glukana za jačanje imunološkog sustava po serviranju.

3 na zalihi

Glutamine (L-glutamin) je aminokiselina koja se prirodno nalazi u hrani i koju tijelo samo proizvodi. No, ta 2 izvora proizvode malu količinu glutamina koja se brzo koristi nakon minimalne tjelesne vježbe.

Dokazano je da L-glutamin pomaže u oporavku mišića nakon vježbanja.

L-glutamin se koristi kao izvor goriva za imunološke stanice, poput bijelih krvnih stanica. Daljnje jačanje imunološkog sustava.

Beta-glukan je topljiva vrsta vlakana koja se djelomično mogu otopiti u tekućinama. Beta-glukan jača imunološki sustav i zdravlje srca povećanjem kemikalija koje sprječavaju infekcije i snižavanjem kolesterola i triglicerida. Beta-glukan također djeluje i kao regulator šećera u krvi.

Nakon dugotrajne vježbe izdržljivosti, razine glutamina u plazmi su smanjene, što je u korelaciji s povećanim rizikom od infekcije. Dodatak glutamina pomaže spriječiti ovo povećanje.

Što kaže Dorian Yates o The glutamine?

“Oporavak je u prvom planu svakog sportaša kada se radi o nastojanju da dosegnu svoj potencijal. To je zato što što češće možete ciljati mišićnu skupinu punom snagom, brže možete ponovno pokrenuti proces prisiljavanja mišića da se prilagode svježi podražaji. Ograničavajući čimbenik u ovome je glutamin; ne možete intenzivno trenirati bez nadoknade najobilnije aminokiseline u tijelu. Zadržali smo to jednostavnim i brzim: glutamin u kombinaciji s malom količinom beta-glukana za jačanje imunološkog sustava sustav, bez dodanih okusa. Ako trenirate naporno koliko ja želim, onda bi 1 porcija odmah nakon treninga trebala biti obavezna — bez isprika .”

Glutamin može poboljšati probavu jačanjem crijevne barijere smanjenjem crijevne propusnosti, potpomaganjem uskih spojeva i promicanjem rasta enterocita (stanica koje oblažu crijeva).

Glutamin je preferirani izvor goriva za enterocite, kao i za limfocite, važne stanice imunološkog sustava. (https://examine.com/supplements/glutamine/)

Nutritivne informacije

Sastav po serviranju/mjerici (4,5 g): L-glutamin 4,5 g, Beta-glukan 50 mg.

Sastav: L-glutamin, beta-glukan (iz ječma).

Upotreba

Upotreba:

Pomiješajte 1 mjericu (~4,5 g) praha s 250 ml hladne vode. Glutamin je savršen za vrijeme nakon treninga, kao i za dane odmora, kako bi se ubrzao proces oporavka.

Upozorenja:

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo koji od spojeva dodataka. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite. Čuvati izvan dohvata male djece.

 

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “The Glutamine DY Nutrition 300 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0