Besplatna dostava iznad 55 eura!

Način plaćanja Na internetskoj trgovini Nutrikong naručene proizvode možete platiti:
– uplatom na transakcijski račun internet bankarstvom ili općom uplatnicom
– prilikom preuzimanja paketa gdje iznos kupnje plaćate djelatniku dostavne službe
– kartično plaćanje.

Podaci za uplatu:
 NUTRIKONG j.d.o.o. Savska 60 , 31000 Osijek
Naziv banke: Privredna banka Zagreb IBAN: HR57 2340 0091 1111 7717 4 Koristite identifikacijski broj narudžbe kao poziv na broj.

Cijene proizvoda Sve cijene proizvoda su izražene u EUR te im je uračunat PDV. Cijene vrijede za jedan (1) komad osim ako nije drugačije navedeno. Cijene se mogu mijenjati bez prethodne obavijesti, kod kupnje vrijede cijene objavljene prilikom davanja narudžbe. To ne vrijedi u slučaju da je kod proizvoda navedena pogrešna cijena, u tom slučaju zadržavamo pravo storniranja narudžbe.

Troškovi dostave: DPD: 5 eura. Cijena troškova dostave i drugih troškova biti će istaknuta kupcu prilikom izrade narudžbe. Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 eura.

Način dostave Isporuka proizvoda obavlja se u najkraćem mogućem vremenu. Narudžbe zaprimljene do 11.00h šaljemo isti dan. Za proizvode na zalihi predviđen rok otpreme je 2-4 dana na što treba uračunati i vrijeme koje je potrebno dostavne službi za isporuku paketa. Dostavu obavlja izabrana kurirska služba. Prodavač ne snosi odgovornost za moguće pogreške od strane dostavljača.

Otkazivanje narudžbe Ako želite otkazati svoju narudžbu, molimo Vas da napravite to u istom danu narudžbe do 11h pozivom na naš dolje navedeni broj ili e-mailom. 

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0