Besplatna dostava iznad 55 eura!

Spirulina Allnutrition 90 kapsula

9,95 

Modrozelena alga spirulina korištena u narodnoj medicini.

Kategorije: , Oznake: ,

2 na zalihi

U narodnoj medicini bila je poznata i korištena još u antici. Jedan je od najprirodnijih izvora hranjivih tvari. Sadrži mnogo lako probavljivih biljnih bjelančevina, ugljikohidrata, minerala i vitamina, zbog čega je vrlo vrijedan u vegetarijanskoj prehrani.

Spirulina sadrži visokovrijedne proteine ​​(60% svog sastava) i izvor je lako probavljivog željeza. Sadrži vitamin A u obliku beta karotena, vitamine B (uključujući 12), nezasićene masne kiseline (uključujući GLA) i druge vrijedne mikronutrijente. Spirulina sadrži gama linolensku kiselinu koja sudjeluje u biosintezi tvari koje snižavaju krvni tlak, smanjuju rizik od intravaskularnih ugrušaka te imaju protuupalna svojstva i pojačavaju aktivnost imunološkog sustava. Zbog svojih svojstava Spirulina pozitivno djeluje i na izgled kože, kose i noktiju. Spirulina je potpuno prirodan i cjelovit pripravak namijenjen kao nadopuna svakodnevnoj prehrani potrebnim makro i mikronutrijentima, posebno zimi i tijekom redukcijskih dijeta.

Nutritivne informacije

Sastav: spirulina artrospira platensis, ovojnica kapsule (želatina, boja: željezni oksidi i hidroksidi), sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza, sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid.

Sastav po kapsuli: Spirulina Arthrospira platensis 800 mg.

Upotreba

Upotreba:

Uzmite 1 kapsulu dnevno s vodom.

Upozorenje:

Proizvod je namijenjen fizički aktivnim osobama starijim od 18 godina. Nemojte jesti ako ste alergični na bilo koji sastojak proizvoda. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod se ne može koristiti kao zamjena za raznovrsnu prehranu. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nakon upotrebe uvijek zatvorite ambalažu.

 

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Spirulina Allnutrition 90 kapsula”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0