Besplatna dostava iznad 55 eura!

Melatonin-X3 Genius Nutrition 90 tableta

10,99 

Melatonin X3 kapsule Genius Nutrition mogu vam pomoći kod nesanice , isprekidanog spavanja i poremećaja spavanja bilo koje vrste .

Nema na zalihi

Sudeći po neurozama, nezadovoljstvima i tmurnim licima, očito je da mnogi pate od nedostatka sna. Spavanje utječe na način na koji razmišljamo, radimo, učimo i kako se ophodimo jedni prema drugima.

S vremenom nedostatak sna može povećati rizik od razvoja kroničnih zdravstvenih problema. Naravno, kvaliteta sna ovisi o mnogim čimbenicima. Ipak, postoji jedan dodatak koji je namijenjen upravo onima koji imaju problema sa spavanjem. To je melatonin.

Melatonin X3 kapsule Genius Nutrition mogu vam pomoći kod nesanice , isprekidanog spavanja i poremećaja spavanja bilo koje vrste. Sadrže koncentrirani melatonin koji regulira unutarnji sat, kontrolira prirodne cikluse spavanja i budnosti te skraćuje vrijeme potrebno za odmor, čineći tako miran san.

Melatonin je tvar koja se luči u našem tijelu, čija zadaća diktira tempo života tijela. Zaslužan je za pospanost tijekom noći, pa njegov unos može izazvati osjećaj opuštenosti i utonuti u osvježavajući san.

Melatonin općenito poboljšava kvalitetu sna, smanjujući vrijeme potrebno da se zaspi i produži san.

Za razliku od sintetičkih lijekova koji se koriste za ugodniji san, nakon uzimanja melatonina probudit ćete se odmorni i svježi u odnosu na sedirani i dezorijentirani. Melatonin utječe na tok, kvalitetu i trajanje sna.

Antioksidativno djelovanje melatonina također štiti gastrointestinalni trakt od ulceracija smanjujući lučenje klorovodične kiseline i oksidativno djelovanje žučnih kiselina na crijevni epitel.

Sinteza i lučenje melatonina se smanjuju s godinama, pa se suplementacija preporučuje i osobama starijim od 55 godina kako bi pravilno funkcionirali svoj ciklus spavanja i budnosti.

Održavajući kvalitetan san i opuštanje, melatonin pridonosi zdravom funkcioniranju imunološkog sustava, krvnom tlaku, plodnosti, mladolikom izgledu i psihičkoj svježini.

Nutritivne informacije

Upotreba

Upotreba:

konzumirati 1 tabletu 30-60 minuta prije spavanja uz čašu vode.

Upozorenje:

Dodaci prehrani namijenjeni su samo zdravim osobama. Nemojte uzimati ako ste trudni ili dojite. Čuvati izvan dohvata djece. Ovaj dodatak prehrani ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Poželjno konzumirati prije datuma navedenog na ambalaži. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Melatonin-X3 Genius Nutrition 90 tableta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0