Besplatna dostava iznad 55 eura!

Collagen-X5 Genius Nutrition 360 g

25,99 

Premium collagen s okusom manga!

Kolagen za kožu? S razlogom se smatra prvom prednosti kolagena. Kako starimo, proizvodnja kolagena opada – to se događa dok ovo čitate!

Primijetit ćete to fizički: opuštenija koža, više bora i manje elastičnosti.

Povećanje razine kolagena može pomoći vašoj koži da izgleda čvršće, povećati glatkoću i pomoći vašim stanicama kože da se normalno obnavljaju i popravljaju.

Studije koje istražuju svojstva kolagena protiv starenja otkrile su da 2,5-5 grama hidrolizata kolagena korištenih među ženama u dobi od 35-55 jednom dnevno tijekom osam tjedana značajno poboljšava elastičnost kože, vlažnost kože, transepidermalni gubitak vode ( suhoća) i hrapavost kože, sve bez ili bez nuspojava.

To čini kolagen jednim od najboljih dostupnih prirodnih sastojaka za njegu kože.

Prednosti kolagena također uključuju smanjenje celulita i strija. Kada koža izgubi elastičnost zbog smanjenja kolagena, postoji još jedna nuspojava: vidljiviji celulit. Budući da je vaša koža sada tanja, celulit postaje vidljiviji – nema više skrivanja onoga što se događa ispod površine. Kolagen za kožu pomaže njezinoj elastičnosti i pomaže u smanjenju potencijalnih rupica.

Istraživači s Harvardovog medicinskog centra Beth Israel Deaconess u Bostonu istražili su prednosti kolagena i otkrili da suplementacija kolagenom tipa 2 pomaže pacijentima koji pate od reumatoidnog artritisa da pronađu olakšanje od bolnih simptoma smanjenjem otekline u osjetljivim zglobovima.

Druga studija objavljena u International Journal of Medical Sciences pokazala je da osobe s osteoartritisom u zglobovima liječenih kolagenom tipa 2 pokazuju značajna poboljšanja u svakodnevnim aktivnostima, kao što su hodanje stepenicama ili spavanje, te općenito poboljšanje kvalitete života.

Nutritivne informacije

Upotreba

Upotreba:

1 mjericu pomiješati s 250 ml hladne vode, najbolje nakon doručka.

Upozorenje:

Dodaci prehrani namijenjeni su samo zdravim osobama. Nemojte uzimati ako ste trudni ili dojite. Čuvati izvan dohvata djece. Ovaj dodatak prehrani ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Poželjno konzumirati prije datuma navedenog na ambalaži. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Collagen-X5 Genius Nutrition 360 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0