Besplatna dostava iznad 55 eura!

WARCRY SHOT 100 ml

1,99 

Svima dobro poznati WARCRY pre-workout od sada dostupan i kao shot!

20 na zalihi

Warcry je vrhunski pre-workout i pravi je game changer u svijetu pre-workoutova!

Formuliran s idejom za više snage, pumpa, koncentracije i energije te vrhunsko iskustvo treninga.

Ovaj proizvod sljedeće generacije temelji se na znanstveno formuliranoj kombinaciji beta-alanina i citrulina za neusporediv učinak pumpanja. Snažna mješavina kofeina, ALC-a i teanina pružit će vam osjećaj čiste energije i fokusa.

Upotreba

Upotreba:

prije upotrebe protresite bočicu i konzumirajte pola bočice 5 minuta prije treninga.

Upozorenja:

NEMOJTE PREKORAČITI MAKSIMALNU PREPORUČENU DNEVNU DOZU. Visok sadržaj kofeina! Ovaj proizvod nije prikladan za osobe mlađe od 18 godina, trudnice ili dojilje, te za osobe koje boluju od fenilketonurije . Osobe s poznatim alergijama na bilo koji sastojak proizvoda trebaju se posavjetovati sa stručnjakom i testirati proizvod prije upotrebe. Ako se pojavi alergijska reakcija, prestanite koristiti proizvod; ako simptomi potraju ili se pogoršaju, prestanite koristiti proizvod i hitno se obratite liječniku. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati na temperaturi ispod 25 °C, zaštićeno od svjetlosti i vlage u originalnoj ambalaži. Potrošite u roku od 48 sati od otvaranja. Ovaj dodatak prehrani ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Nutritivne informacije

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “WARCRY SHOT 100 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0