Besplatna dostava iznad 55 eura!

Citrulline Mammut bez okusa 200 g

16,50 

Osigurajte si odličan pump i prokrvljenost na treningu uz Mammut Citrulline!

1 na zalihi

Visokokvalitetni citrulin u prahu s magnezijem optimiziran za vegane i vegetarijance idealan prije treninga uključujući praktičnu mjericu za doziranje.

Glavni sastojak svakog premium pre-workouta!

Značajna količina istraživanja sugerira da kronična suplementacija citrulinom blago smanjuje krvni tlak i blago poboljšava protok krvi, osobito u osoba s hipertenzijom ili drugim kardiovaskularnim problemima.

Većina studija koje su ispitivale učinak citrulina na zdravlje cirkulacije koristile su dnevne doze od 6 grama. Za poboljšanje sportskih performansi, dnevna doza korištena u većini studija bila je 6 grama citrulina.

Nutritivne informacije

Sastav po serviranju/mjerici (5 g): L-citrulin 2,6 g, magnezij 125,0 mg.

Sastav: 84% L-citrulin malat, magnezijev citrat.

Upotreba

Upotreba:

Uzmite 5 g (1 mjericu) s 200 ml vode prije treninga.

Upozorenja:

Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti! Nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Čuvajte izvan dohvata male djece. Nije prikladno za djecu, trudnice, dojilje i osobe koje su pretrpjele srčani udar. Osobe koje uzimaju lijekove za snižavanje krvnog tlaka, su na dijeti s niskim udjelom bjelančevina ili imaju bolest bubrega ili jetre trebaju se prije konzumacije posavjetovati sa svojim liječnikom. Uključuje vrećicu za sušenje. Ne konzumirati. Ostavite u pakiranju dok se potpuno ne isprazni.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Citrulline Mammut bez okusa 200 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0