Besplatna dostava iznad 55 eura!

Metabolic Mass Gainer Dorian Yates 6000 g

64,00 

Premium mass gainer s potpisom bodybuilding legende Dorian Yatesa.

Kada je u pitanju izgradnja mišića, često vam je potreban prikladan izvor kvalitetnih hranjivih tvari koje će te pronaći u Metabolic Mass Gaineru.

SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,

Izgradnja kvalitetne mišićne mase bez kvalitetnih kalorija je gotovo nemoguće i mukotrpno  – zato je stvoren Metabolic Mass Gainer koji olakšava dobivanje kvalitetne mišićne mase!

Dorian Yates Nutrition

Dorian Yates nutrition – riječ je o premium dodacima prehrani s potpisom legendarnog bodybuildera Doriana Yatesa sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, apsolutnog vladara devedesetih godina sa čak 6 osvojenih naslovna Mr. Olympie!

Svi smo upoznati s Dorianovom predanošću prema bodybuildingu i njegovim uspjesima u bodybuildingu, no ne manjka mu predanosti i uspjeha i sa dodacima prehrane!

Metabolic Mass je mješavina proteina, ugljikohidrata, minimalne količine masti, ključnog kreatina i esencijalnih nutrijenata osmišljena kako bi zadovoljila potrebu za dodatnim kvalitetnim kalorijama trenera koji je gladan mase.

Nutritivne informacije

Upotreba

Upotreba:

Pomiješati 2 mjerice (150 g) s 400 ml hladne vode ili mlijeka smanjenje masnoće, najbolje nakon treninga (na dane odmora između obroka).

Upozorenja :

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo koji od suplemenata. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite. Čuvati izvan dohvata male djece.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Metabolic Mass Gainer Dorian Yates 6000 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0