Besplatna dostava iznad 55 eura!

Genius Nutrition Isolate X-5 2000 g

68,99 

Isolate-X5® je ultra premium protein stvoren za one koji žele iz svoje prehrane ukloniti masnoću, šećer i laktozu.

27 g proteina po serviranju

0 g dodanog šećera

100% izolat proteina sirutke

Prirodni okusi i sigurna sladila

SKU: N/A Kategorije: , , Oznake: , , ,

GENIUS NUTRITION ISOLATE-X5

Isolate-X5® je ultra premium protein stvoren za one koji žele iz svoje prehrane ukloniti masnoću, šećer i laktozu. Izolat sirutke najimpresivnija je inovacija u pročišćavanju prirodnom hladnom ultrafiltracijom (CFW®), što ovaj protein čini idealnim za osobe koje su vrlo osjetljive na nisku razinu laktoze koja se nalazi u koncentratima sirutke. Izolat proteina sirutke sadrži velike količine aminokiselina koje se prirodno javljaju i koje su tijelu potrebne svakodnevno. Budući da podržavaju rast mišića, proteini sirutke važan su sastojak svakog plana prehrane, bez obzira na dob ili razinu kondicije.

 

ZAŠTO ISOLATE-X5®?

27 g proteina po porciji

0 g dodanog šećera

Prirodna filtracija: CFW®

100% izolat proteina sirutke

Prirodni okusi i sigurna sladila

Razina miješanja: trenutna

6,2 g BCAA po porciji

Premium izolat.

Nutritivne informacije

Upotreba

Upotreba:

Dani treninga: Pomiješajte jednu mjericu proizvoda s 250 ml hladne vode ili mlijeka u svojoj shaker čaši. Konzumirajte jednu mjericu 30 minuta prije treninga i drugu odmah nakon treninga.

Dani bez treninga: Uzmite jednu mjericu proizvoda ujutro i drugu između obroka.

Upozorenje! ! Dodaci prehrani namijenjeni su samo zdravim osobama. Nemojte uzimati ako ste trudni ili dojite. Čuvati izvan dohvata djece. Ovaj dodatak prehrani ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Po mogućnosti konzumirati prije datuma navedenog na ambalaži. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Upozorenje – Alergeni! Ovaj proizvod je proizveden na opremi koja obrađuje proizvode koji sadrže aktivne sastojke dobivene iz mlijeka , jaja i soje.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Genius Nutrition Isolate X-5 2000 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0