Besplatna dostava iznad 55 eura!

Glycopump®glicerol u prahu 150 g

11,50 

Glicerol u prahu, patentirani Glycopump®. Odličan dodatak za pre-workout!

Kategorije: , Oznaka:

2 na zalihi

Glycopump® (Glicerol) u prahu dodatak prehrani na bazi slobodnog glicerola, ne-monostearata, u obliku praha, standardiziran na 65%, Glycopump®.

Glicerol ili glicerin je molekula s 3 ugljika koja se koristi u prehrambenoj industriji kao zaslađivač i ovlaživač zbog svoje velike sposobnosti vezanja vode, svojstva koje je privuklo zanimanje sportaša izdržljivosti.

Ovaj proizvod je proizveden bez prisutnosti životinjskih sastojaka i stoga je 100% prikladan za upotrebu od strane vegetarijanaca i vegana.

Glikopumpa®je patent grupe BMP, međunarodno poznate po vodećim tržišnim inovacijama u proizvodnji i razvoju glicerinskih proizvoda.

Glicerol je blago sladak spoj, što ga čini ugodnim za konzumaciju čak i u visokim koncentracijama u pićima prije i tijekom treninga.

Nutritivne informacije

Sastav: glicerol.

Upotreba

Upotreba:

Pomiješajte 1 mjericu od 15 ml u 500-600 ml vode ili dodajte željenu količinu u svoje kombinacije dok ne postignete željene učinke.

Upozorenje: Nakon otvaranja čuvati na hladnom (ispod 25ºC), suhom i tamnom mjestu. Nemojte prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Čuvati izvan dohvata najmanje djece. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu prehranu. Ekvivalencije količine mjerice/proizvoda (grami ili miligrami) su indikativne, budući da gustoća proizvoda u prahu može varirati ovisno o okusu i šarži. Preporučamo korištenje kuhinjske vage u slučajevima kada je potrebno precizno doziranje.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Glycopump®glicerol u prahu 150 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0