Besplatna dostava iznad 55 eura!

DIGEZYME ® HSN 30 tableta

7,99 

DIGEZYME ®200mg EssentialSeries je dodatak prehrani u tabletama na bazi kompleksa probavnih enzima.

1 na zalihi

Patent Digezyme ® formulirao je kompleks enzima s glavnim enzimima hrane: Amilaza, proteaza, galaktozidaza, lipaza i celulaza.

Enzimi korišteni u DigeZyme® dobiveni su preradom veganskih izvora , iz bakterija i kvasaca, bez upotrebe genetski modificiranih organizama kao što većina patenata koristi probavne enzime.

Enzimi u Digezymeu®, kao i svi sastojci korišteni u proizvodnji HSN tableta, potpuno su bez životinjskih sastojaka , što ga čini proizvodom pogodnim za vegetarijance i vegane.

Mnogi enzimi na tržištu odražavaju svoj sadržaj samo u jedinicama mase, poput miligrama, međutim, to nije odraz učinkovitosti dodatka jer ne ukazuje na bioaktivnost enzima, a veća količina proizvoda ne znači nužno znači da je učinkovitiji.

Digezyme ® je koristio kombinaciju enzima namijenjenih ljudskoj prehrani u omjerima koje su proučavali tehničari odjela za istraživanje i razvoj u skladu s ciljem koji se želi postići njihovom upotrebom.

Razvijen je u praktičnim neobloženim tabletama. To omogućuje bržu brzinu razgradnje nakon uzimanja tablete, a time i bržu enzimsku dostupnost , što omogućuje da se koristi neposredno prije obroka i nije potrebno predvidjeti unos kao kod drugih oblika.

Koristi enzime biljnog podrijetla dobivene biljnom fermentacijom, uglavnom djelovanjem kvasaca.

 

Nutritivne informacije

Sastav po kapsuli: Kompleks probavnih enzima za hranu (Digezyme®) 200 mg, Alfa-amilaza 4800U, Proteaza 1200U, Beta-D-galaktozidaza (laktaza) 800U, Lipaza 200U, Celulaza 40U, Kalcij 160,2 mg, trikalcijev fosfat 432 mg.

Sastav: Trikalcijev fosfat, enzimski kompleks prehrambene kvalitete [alfa-amilaza (24000 U/g), proteaza (6000 U/g), beta-D-galaktozidaza (laktaza, 4000 U/g), lipaza (1000 U/g), celulaza ( 200 U/g)], kukuruzni škrob, stabilizator (hidroksipropil celuloza), stabilizator (guar guma), sredstvo protiv zgrudnjavanja (umrežena natrijeva karboksimetil celuloza), sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijeve soli masnih kiselina).

Upotreba

Upotreba:

Uzmite 1 tabletu dnevno.

Upozorenje: Čuvati na hladnom (ispod 25°C), suhom i tamnom mjestu. Nemojte prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Čuvati izvan dohvata najmanje djece. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu prehranu. DigeZyme® je registrirani zaštitni znak tvrtke Sabinsa Corporation.

Dostava

Dostava:

Narudžbe šaljemo unutar jednoga radnoga dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je jedan radni dan. Cijena dostave iznosi 5,00 eur, dok je za narudžbe iznad 55,00 eur dostava besplatna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DIGEZYME ® HSN 30 tableta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavi kupovati
0